• toinen käsi

VIIMEAIKAISIA ASUJA

Päivitetty: kesä 15

Hauskaa on, miten luontokin muuttuu kuvissa - kevät on väistämätön!En ole mikään kummoinen itseni kuvaaja. Toivoisin, että meillä olisi joku kiva peili, jonka kautta olisi kätevä ottaa kuvia. Ja meillähän on, mutta usein siitä heijastuu kaikki muu kodin roina. Aitouden nimissä olisi hyvä näyttää kaikki, roinineen päivineen, mutta onneeksi minulla on myös hovikuvaaja (lue: puoliso), joka jaksaa väsymättömästi auttaa.
Vapun aikaan halusin pukea jotain kivempaa päälle. Nämä viininpunaiset vekkihousut ovat niin ihanat! Väri ja malli puhuttelevat kovaa. Paita on Järvi Muodin silkkipaita, ja näihin ruusukohokuviollisiin silkkipaitoihin törmää tämän tästä kirppiksillä. Kannattaa ostaa jos osuu kohdalle! Kuvioinnin takia se on hiukan armollisempi mahdollisia tahroja ja ryppyjä kohtaan. Väriyhdistelmänä tämä on vähän syksyinen, mutta se ei haittaa minua. Laukku ja kengät ovat vähän edgympiä, joten ne tasapainottavat hyvin muuten maanläheistä meininkiä. Tässä asussa minulla oli 100% olo, että se oli aidosti mua. Mukava, erikoinen, tasapainoinen, väljä.. Tällaisista asukeksinnöistä tulee hyvä mieli!

Tämä punainen hame pääsi vihdoin käyttöön. Päällä olivat myös lemppari saappaat ja lemppari takki. Saappaat olivat yksi parhaimmista ostoksista viime vuonna! Olin vuosia etsinyt itselleni nahkasaappaita ja nämä ovat täydelliset: vähän motoristi-tyyliä, pitkävartiset, muhkea pohja ja tarpeeksi kapeat varret. Army-paita oli hameen kanssa Puhoksen Fida löytöjä. Oli kiva laittaa jotain vähän erilaisempaa päälle vs. collegehousut.

Tältä näytän yleensä keväällä: paksummat urheilulegginssit, joku kauluspaita, silkkihuivi, lemppari trenssi ja lemppari saappaat. Tästä asusta tulikin aika hevosurheilu-vibat. Tykkään yhdistellä joitain urheiluvaatteita muun tyylisiin vaatteisiin. Sehän on aika yleistäkin nykyään. Olen erittäin mukavuudenhaluinen, joten se usein passaa minulle. Urheiluvaatteet voivat myös antaa sitä edgyyttä asuun.

Tämä asu tuntui eka ihan hölmöltä; pussihousut, saappaat ja paljettitähtipaita alkoivat tuntumaan jossain määrin klovnilta. Toisaalta, olenhan oman elämäni pelle (tämän sanon huumorilla ja lempeydellä). Fiilikseni oli kevyt ja heitin päälle vain mukavia ja kiinnostavia vaatteita ilman ennakkoluuloja. Tätä Curated Second Handista löydettyä paitaa en ole ehtinyt vielä käyttämään ja se oli kyllä todella hauska! Paljetit mielletään usein juhlatilaisuuksiin, mutta rakastan paljetteja ja haluan käyttää niitä ihan arkenakin. Kannustan kaikkia tähän!

Huh hellettä! Olipa ihanan lämmin päivä, vuoden ensimmäinen kesäpäivä. Tällaiset säät inspiroivat pukemaan jotain ilmavaa, hikoilun kestävää ja yksinkertaista päälle. T-paita on Libanonista ja hame vintage Jackpot. Hame on ihanan pitkä ja siinä on tosi kauniit värit. Lenkkarit olivat jalassa valmiiksi illemmalla pelattavaa jalkapalloa varten. Myös shortsit sai hyvin vaihdettua leveän hameen alla.