• toinen käsi

JALKAKUVAT

En ole varmasti ainoa, joka ottaa itsestään ylhäältä alas kuvia jaloistaan. Niissä on mielestäni jotain hauskaa hetken tunnelmaa ja näyttävät jonkun henkilökohtaisemman kuvakulman myös yllä oleviin vaatteisiin.Kuva on jaloistani, jotka ovat paljaat ja huljuttelen jalkateriäni järvessä. Kädessäni on skumppalasi.
Joskus paras näky on tämä: jalat järvessä ja skumppa kädessä.

Tietäjät tietää, että tykkään ottaa kuvia omista sekä muiden käsistä. Tein jopa Instagram-tilin 8kuvat ja seuraan myös toista hauskaa tiliä nimeltä subwayhands. Raajat näköjään siis kiinnostaa. Omasta näkövinkkelistä otettuja jalka/asukuvia kerääntyy puhelimeen ja ajattelinkin tehdä postauksen niistä. Tosiaan, juuri tämä kuvakulma on mielestäni jotenkin henkilökohtainen, sillä harvemmin tai ei koskaan kukaan muu nää sinua samalla tavalla. Myös liikkeessä räpsäistyt kuvat ovat hauskoja, hetken tunnelmointeja ja päällä olevat vaatteetkin näkyvät aidosti käytössä.Kuva on ylhäältä päin, päälläni on oranssinruskeat muhkeat sandaalit, ruosteen väriset väljät housut, harmaa t-paita, beige ohut silkkikimono, mustavalkoruudullinen laukku ja kädessä Marimekon kankaasta ommeltu kasvomaski.


Yllä oleva kuva on tältä aamupäivältä. Lempparihousut olivat Fidalta ja pohdin niiden ostoa pitkään, sillä ne ovat vähän reilun kokoiset ja polyesteriä. Loppujen lopuksi väljät liehuhousut sopivat kesään hyvin. Vaalea silkkinen kimono on turvavaate, joka taipuu niin auki pidettäväksi, vyöllä solmittavaksi tai housuihin sisään laitettaessa kivana paitana. Kankainen kasvomaski kuuluu ainakin vielä asustekavalkaadiini, vaikka odotan innolla niiden käytön poistumista. Ruutulaukku tekee mielestäni kaikista asuista jotenkin ryhdikkään ja modernin. Toim. huom. juuri semmoisia asusteita tarvitaan vaatekaappiin!Kuva on otettu jaloistani. Päälläni on mintunvihreät muoviset sandaalit, tummansininen satiinihame, musta silkkikauluspaita ja kädessä hopeisista helmistä tehty leveä käsikoru.


En tosiaan osta vaatteita uusina ja kenkiäkin harvemmin. On hetkiä, kun jotain uutta haluaisi ihan hirveästi hankkia, mutta sekin tunne menee ohi. Olen käyttänyt Birkenstockin Arizona-mallisia sandsuja nyt seitsemän vuotta. Päätin, että tänä kesänä teen muutaman uuden sandaalihankinnan. Nämä sekä edellisen kuvan kengät ovat ne uudet hankinnat. Ja vieläpä uutena kaupasta ostetut. Bongasin ne Mangosta, joka ei nyt ole se eettisessä taikka ekologisessa mielessä paras paikka hankkia kenkiä, mutta sopi minun tämän kesän huteraan budjettiini. Ne ovat hauskat, mukavat, ei mustat ja jollain tapaa ajattoman modernit. Käytän avonaisia kenkiä mahdollisuuksien mukaan toukokuusta syyskuuhun, joten on minusta ihan okei hankkia muutamat vaihtoehtoiset kengät Birkkareiden lisäksi.Kuva on jaloistani. Päälläni on mintunvihreät muoviset sandaalit, sinivalkoruudullinen hame, mustavalkoruudullinen laukku ja musta silkkipaita. Kuvan ylälaidassa on harmaa muovinen kauppakassi.
Muovipussikin pääsi kuvaan.


Edellisessä kuvassa lähdin töihin päälläni ihana tummansininen satiinihame, musta, täydellinen silkkipaita, uudet sandsut ja hauska hopeinen helmirannekoru ranteessa. Bussimatkan jälkeen olin hikoillut satiinihameen vieläkin tummemman sinisille laikuille ja päätin vaihtaa töihin jättämääni toiseen hameeseen. Asu toimi kummankin hameen kanssa klassisen mustan silkkipaidan ja yksiväristen kenkien turvin.Kuva on otettu jaloistani kun istun tuolilla. Päälläni on ruskeanoranssit muhkeat sandaalit, beige silkkineuloshame, marimekon valkoinen pieni olkalaukku, jossa on kiinni ruskea hainhammas ja tiikerikuosinen paita.


Synttäripäivän lookkina oli silkkineulehame, tiikerikuosinen paita, Marimekon luottolaukku sekä uudet sandaalit. Neulehame ja tiikeripaita kultakoruineen voisi olla vähän liian jotain, mutta skandimmat ja jopa sporttisemmat laukku & kengät tekivät asusta oman tuntuisen. Yksi tyylini ideologiana onkin omantuntuinen balanssi, johon kuuluu mm. feminiinisen ja androgyynimmän tyylien yhteiselo. Liian naistyypillinen pukeutuminen ei onnistu, mutta täysin androgyyni tyyli toimii lähes aina.